Laden Beurzen

Sterke ontwikkeling van de caravan- en kampeerindustrie in China

Door de wens naar een high-quality lifestyle’ is de caravan- en camperindustrie in China de afgelopen jaren razendsnel gestegen. All In CARAVANING biedt producenten en leveranciers een platform om de Chinese markt te betreden.
Eind 2019 bedroeg het aantal campers in China 148.784 (inclusief geregistreerde caravans en campers, stacaravans, vouwwagens en commerciële campers, enz.), een stijging van maar liefst 48,1% ten opzichte van 2018. En het einde van deze groei nog lang niet in zicht.

Productgroepen
producenten van campers, (sta-)caravans, kampeerbusjes, vans, onderdelen voor campers, caravans & trailers, elektriciteitsinstallaties, verwarming, gas en water, antennes, navigatiesystemen, auto-onderdelen, tenten & accessoires, kampeeraccessoires, outdoor en recreatieartikelen, reisaanbieders, clubs en verenigingen, vakliteratuur

Bezoekersdoelgroepen
consumenten, leveranciers en verhuurders van campers & caravans, leveranciers van onderdelen, ontwerpers en technici, leveranciers van consumentenartikelen en media

Bijzonderheden
De datum van de beurs zal worden verplaatst van juni naar april en zal dus in het vervolg jaarlijks in april gehouden worden.  Uit onderzoek is gebleken dat er in deze (vakantie)periode veel meer RV aankopen worden gedaan, in combinatie met het juiste weer in Beijing in deze periode, wat dus veel meer bezoekers naar de beurs zal gaan trekken.

Beursfrequentie
jaarlijks

Volgende editie
april 2025

Share This Post, Choose Your Platform!

Titel

Go to Top