Laden Beurzen

Op GIFA zijn de belangrijkste fabrikanten ter wereld uit de gietmachine- en gietinstallatiebouw, de toeleveringsindustrie voor gieterij-materialen en hulpstoffen, meet- en testinrichtingen voor kwaliteitsbewaking, de gieterijchemie en engineeringbedrijven vertegenwoordigt.

Productgroepen
Machines voor de Gieterijbranche en toebehoren, gietmachines- en gietinstallatiebouw, uit de toeleveringsindustrie en uit de sector meet- en testinrichtingen voor kwaliteitsbewaking, zoals de gieterij-chemie.

Bezoekersdoelgroepen
ijzer, staal & gietijzersector, Non-ferro metaal gieterij, andere gieterijen, industrie & fabrikanten, groothandelaren en exporteurs, gespecialiseerde handel, universiteiten en opleidingen

Bijzonderheden
GIFA maakt deel uit van een kwartet van technologievakbeurzen en vindt tegelijk plaats met METEC, de metallurgievakbeurs, THERMPROCESS, de vakbeurs voor thermprocestechnieken en NEWCAST, de vakbeurs voor gegoten producten plaats.

Gelijktijdig met GIFA vindt het WFO Technical Forum, georganiseerd door de World Foundrymen Organization, plaats.

Het beurzenkwartet van ’the Bright World of Metals’ presenteert ook ’the Bright World of ecoMetals’, waarbij ecoMetals staat voor ‘groene’ gieterij die zorgt voor meer duurzaamheid. Exposanten kunnen hierbij hun milieuvriendelijke oplossingen tonen aan de bezoekers en zodoende organiseert de beursorganisatie een tour langs deze deelnemende exposanten.

Beursfrequentie
Vierjaarlijks

Volgende editie
Juni 2027

Share This Post, Choose Your Platform!

Go to Top