Laden Beurzen

XPONENTIAL Europe brengt alle belangrijke spelers van de branche samen en zal als kennis- en communicatieplatform de aanjager van toekomstgerichte autonome innovaties zijn.

Productgroepen
Van OEM’s tot bedrijven die composieten, technische componenten en al het andere produceren dat autonome systemen in staat stelt de wereld om hen heen te verplaatsen.  

Bezoekersdoelgroepen
Onderzoekers, leidinggevenden, ingenieurs, programmamanagers, beleidsmakers en eindgebruikers uit een groot aantal industrieën waaronder:  publieke veiligheid, onderzoek en mapping, energie, landbouw, aannemerij, olie & gas,  AVs & autoloze autos, telecom/draadloos, mijnbouw, natuurlijke bronnen, gezondheidszorg, onroerend goed, cinematografie, media, fotografie  

Bijzonderheden
Dit is de eerste editie van XPONENTIAL in Europa, die naar de gerenommeerde XPONENTIAL-vakbeurs en conferentie in de VS is gemodelleerd. 

UAV DACH e.V.Unmanned Aviation Association is de grootste Duitstalige beroepsvereniging voor het civiele en commerciële gebruik van onbemande luchtvaartsystemen in Europa.
De Association for Uncrewed Vehicle Systems International (AUVSI), ’s werelds grootste non-profitorganisatie gewijd aan de vooruitgang van onbemande systemen en robotica, vertegenwoordigt bedrijven en professionals uit meer dan 60 landen uit de industrie, de overheid en de academische wereld. AUVSI-leden zijn werkzaam op de defensie-, civiele en commerciële markten.

Beursfrequentie
nog onbekend

Volgende editie
nog onbekend

Share This Post, Choose Your Platform!

Go to Top