Fairwise is uw aanspreekpunt voor buitenlandse deelnamen
Over ons
Fairwise bv - dé beursmarketingspecialist van Nederland – vertegenwoordigt verschillende internationale beursorganisaties waaronder de Messe Düsseldorf Group – een van ’s werelds grootste organisatoren van internationale vakbeurzen -, Igedo Company en BVV Trade Fairs Brno.

Sinds meer dan 25 jaar ondersteunt Fairwise Nederlandse bedrijven bij het deelnemen aan of bezoeken van vakbeurzen uit het omvangrijke beurzenpakket. Het aanbod strekt zich over alle sectoren uit: van industriële en medische beurzen tot aan retail-, mode- en vrijetijdsbeurzen.

Fairwise biedt zowel exposanten, bezoekers als de media een compleet servicepakket om het maximale uit een beursdeelname of beursbezoek te halen – zonder bijkomende kosten en in de eigen landstaal.

Het aanvullend dienstenpakket van de servicepartners van Fairwise zoals een beurstraining, professionele vertalingen of het schrijven van zakelijke teksten versterkt de positie van exposanten en bezoekers in hun zoektocht naar internationale klanten en dienstverleners.

Ontdek wat Fairwise voor u kan betekenen!
PROGRAMMA

Zoeken


CONTACT

Heeft u vragen?

Neem contact op met Fairwise.
  • messe dusseldorf
  • messe dusseldorf asia
  • messe dusseldorf shanghai
  • messe dusseldorf moskou
  • idego