Fairwise is uw aanspreekpunt voor buitenlandse deelnamen
Fairwise Academy workshop: Mijn beurs - mijn succes

Workshop ‘Mijn beurs – mijn succes’ op 9 juni in Den Haag

Dé beurs van het jaar staat weer voor de deur. U bent blij als het eindelijk begint, en stiekem eigenlijk ook als het weer voorbij is. Want, eerlijk is eerlijk, zo’n beursdeelname kost een hoop energie en vooral ook geld, veel geld. Maar heeft het geïnvesteerde geld en alle moeite tot het behalen van uw doelstellingen geleid? Waren de doelstellingen überhaupt vastgesteld binnen uw onderneming? Veel bedrijven meten het succes van een beurs alleen af aan het aantal gesprekken en gaan na afloop weer snel over tot de orde van de dag. Zonde, vindt u niet?  

Een beursdeelname echt succesvol maken is een grote uitdaging. Met de workshop 'Mijn beurs – mijn succes' van Fairwise Academy in samenwerking met Sales & Pepper, gaat u deze uitdaging aan.   

Wat komt er aan bod?

Het plan vooraf met Govert-Henk Mijnders:
Hoe bepaalt u uw doelstellingen? Wat moet er voor en na de beurs worden gepland?

Govert- Henk is sinds meer dan 15 jaar trainer en beursspecialist. "Succes is gewoon doen" is zijn lievelingsmotto. Hij krijgt energie als workshopdeelnemers later op de beursvloer door o.a. zijn tips en steun hun doelen ook daadwerkelijk halen. 

 

Standbemanning met Pieter Paul Visser:  
Hoe bereikt u uw doelstellingen tijdens de beurs?

Pieter Paul is ervaren Salesprofessional en sinds meer dan 5 jaar beurstrainer bij Sales and Pepper. Zijn doel: Iedere workshopdeelnemer moet na de training succesvol en vanuit zijn eigen kracht nieuwe contacten op kunnen doen en in korte, bondige gesprekken kansen zien en benutten.

 

Marketingtools met Ody Randsdorp:
Hoe ondersteunt Fairwise uw beursdeelname? Welke (gratis) tools zijn beschikbaar?  

Ody is een echte beursfreak. Gedurende de afgelopen 12 jaar heeft ze duizenden bedrijven bij hun beursdeelname mogen steunen. Als General Portfolio manager is Ody verantwoordelijk voor de samenwerking met grote beursorganisaties zoals Messe Düsseldorf.

 

Bekijk nu onze video over de workshop

Wat kost het? 

€ 199* per deelnemer
€ 100* tweede collega

Waar en wanneer?
Dinsdag 9 Juni, 09.00 - 13.00 uur
Workshopruimte Den Haag (wordt later bekend gemaakt)

Meld u nu hier aan.

Vragen? Stuur een e-mail naar a.hoffmann@fairwise.nl

*Prijzen zijn exclusief btw.
Een ieder die interesse heeft in een beursdeelname of al is aangemeld voor een beurs uit het Fairwise-portfolio kan zich aanmelden. 

 


PROGRAMMA

Zoeken


CONTACT

Heeft u vragen?

Neem contact op met Fairwise.
  • messe dusseldorf
  • messe dusseldorf asia
  • messe dusseldorf shanghai
  • messe dusseldorf moskou
  • idego