Fairwise - Intermediair tussen bedrijfsleven en beursorganisaties
Beurzen

Beurzen
Kies hiernaast onder 'programma' voor een thema of een land of type de naam de van beurs in en klik op 'zoeken'. Wilt uitgebreidere informatie over de gevonden beurs, klikt u dan op 'meer info' waarna u op de beurspagina van uw keuze komt. 

Kosten 
Kies hiernaast onder 'programma' voor een thema of een land of type de naam de van beurs in en klik op 'zoeken'. Klik vervolgens op 'meer info' waarna u op de beurspagina van uw keuze komt. Kies voor ‘Exposanteninformatie’ en vraag een kostenoverzicht aan op basis van de gewenste afmeting en het type stand.

AUMA-bijdrage 
De AUMA is de brancheorganisatie voor Duitse beurzen. Iedere deelnemer aan een beurs in Duitsland betaalt een bijdrage aan de AUMA van € 0,60/m². Op www.auma.de vindt u een beurzendatabank met alle beurzen die wereldwijd worden georganiseerd.

Multimediabijdrage
Voor uw deelname aan beurzen van de Messe Düsseldorf Group betaalt u een multimediabijdrage. Dit is voor alle reclame die wereldwijd voor de desbetreffende beurs wordt gemaakt. Tevens valt hier een basisvermelding in de catalogus, online databank en het KATI-systeem op de beurs onder.

Subsidieregelingen
Nederland kent momenteel één landelijke subsidiemogelijkheid via de RVO en één regionale subisidemogelijkheid via Wurkje foar Fryslân. 
- RVO biedt exportstarters missievouchers aan voor een deelname aan een collectieve beursinzending of handelsmissie. 
- Wurkje foar Fryslân heeft een subsidieregeling voor Friese bedrijven die deel willen nemen aan een internationale beurs. Informatie subsidieregeling

Collectieve deelname
Voor verschillende beurzen worden er onder meer door brancheorganisaties Nederlandse paviljoens georganiseerd. Fairwise werkt met verschillende organisaties samen om de initiatieven vorm te geven en ondersteunt hen waar mogelijk bij de uitvoering. Momenteel staan er geen collectieve participaties of Nederlandse landenpaviljoens op het programma. Anders vindt u deze hier op onze website. 

Aanmelding
Kies hiernaast onder 'programma' voor een thema of een land of type de naam de van beurs in en klik op 'zoeken'.  Klik vervolgens op 'meer info' waarna u op de beurspagina van uw keuze komt. Kies dan voor 'aanmelden' waar u de verschillende mogelijkheden van aanmelding vindt.

PROGRAMMA

Zoeken


CONTACT

Heeft u vragen?

Neem contact op met Fairwise.
  • messe dusseldorf
  • messe dusseldorf asia
  • messe dusseldorf shanghai
  • messe dusseldorf moskou
  • idego