Fairwise helpt u graag op weg naar buitenlandse vakbeurzen
Reis en verblijf

 Bereikbaarheid

 Reist u als exposant per auto naar Düsseldorf, voer dan als aankomstadres D-40474 Düsseldorf, Stockumer Kirchstraße 61in   uw navigatiesysteem in. Bezoekers kiezen voor D-40474 Düsseldorf, Am Staad. De beurs heeft een eigen afslag vanaf de   snelweg A44 die direct naar de verschillende parkeerterreinen voert.

 Wilt u onnodige files vermijden en uitgerust aankomen? Reis dan met de hogesnelheidstrein ICE International snel en     voordelig vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem naar hartje Düsseldorf. Vanaf Düsseldorf Centraal Station kunt u op     vertoon van uw eTicket gratis met metro 'U78 - Messe Nord/Arena' naar de ingang van de beurs (eindhalte).

Hotelovernachtingen 

 Door de omvang van de internationale beurzen worden hotelkamers, pensions en bed & breakfast-mogelijkheden in de   beursstad en de omliggende steden ruim van tevoren geboekt. Voor een uitgebreid aanbod verwijzen we u naar de   website van DMT - Düsseldorf Marketing & Tourisme, officiële servicepartner van Messe Düsseldorf GmbH.

Milieustickers
In Düsseldorf is een milieuregeling van kracht. Het beursterrein van Messe Düsseldorf valt buiten dit gebied maar wellicht ligt uw hotel binnen dit gebied of wilt u tijdens uw verblijf met uw auto naar het centrum van Düsseldorf. Controleer van tevoren of u een milieusticker nodig heeft via de speciale milieusticker-website. Klik op het plaatje voor meer informatie over het gebied rondom het beursterrein. De milieusticker is te bestellen via de site van de ANWB of via www.milieusticker.nl   

PROGRAMMA

Zoeken


CONTACT

Heeft u vragen?

Neem contact op met Fairwise.
  • messe dusseldorf
  • messe dusseldorf asia
  • messe dusseldorf shanghai
  • messe dusseldorf moskou
  • idego